Elektrische fietsen van Sparta

Ruim 15 jaar geleden heeft Sparta ons kennis laten maken met de eerste elektrische fiets. Een nieuwe kijk op fietsen was daarmee geboren. Een fiets die de trapkracht van zijn berijder versterkt en zo het fietsen makkelijker en comfortabeler maakt.

Sparta heeft de knowhow van al die jaren ingezet om te innoveren. Het resultaat is een uitgebreide collectie met een passende elektrische fiets voor ieders behoefte!

Naast de elektrische fiets met de ION technologie heeft Sparta ook fietsen met de nieuwste ondersteuning van Bosch en fietsen met eenvoudige trapbekrachtiging en uitneembare accu; de E-Motion.SpartaMet  Lekker toeren zonder trappen!


De 'gouwe ouwe' SpartaMet doet wat je van hem gewend bent. Je hebt de mogelijkheid lekker te toeren zonder te trappen, maar dan zonder de benzinelucht of het lawaai. Tegenwoordig is de SpartaMet geheel elektrisch en uitgerust met ION technologie. Je kunt de accu thuis of op je werk of waar dan ook opladen. 
Wissel gemakkelijk tussen rijden met de gashendel (tot 20 km per uur) en zelf fietsen met ondersteuning (tot 25 km per uur).
PRIMEUR!! NuVinci H/Sync

Met de integratie van Bosch en NuVinci H/Sync introduceert Sparta een doorbraak in schakeltechnologie. Het resultaat is optimaal schakelgemak zonder overbodige ingewikkelde hendels en kabels op het stuur. Via de Bosch stuurbediening kun je eenvoudig de automatische NuVinci schakeling instellen. Zo kun je de ideale trapfrequentie vastzetten, zodat je altijd in je ideale ritme zit. Bij het wegrijden of bij een heuveltje oprijden past de B4 zich automatisch aan.
ION RXS+  Nu zelfs 25% krachtiger!

De elektrische fiets van het jaar 2014, de ION RXS+, is dit jaar weer verbeterd! De achterwielmoter is met 50 Nm maar liefst 25% sterker geworden. Daarmee is deze innovatieve motor de krachtigste motor van de Spartasystemen. 

Dit betekent voor u snellere acceleratie en nog gemakkelijker de heuvel op. U hoeft dus nooit meer te kiezen tussen kracht en comfort.
ION DTS

De  sportieve DTS E-bike heeft een geveerde monoshock voorvork en een geveerde zadelpen. De E-bike heeft 9 versnellingen en een verborgen, uitneembare accu.

 

  E-MOTION C3/C5

Nieuw bij de E-Motion C3 en de C5 series, is de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende accu's. Deze accu's verschillen in capaciteit waardoor u zelf uw gewenste actieradius kunt kiezen. De fiets heeft een vast LED display en bediening op het stuur. URBAN E-BIKES

Een orginele Pick-up, Lola jo of een Country tour? Voor meisjes en jongens hebben wij hippe elektrische fietsen! De E-bikes hebben eenvoudige vaste bedingsdisplay's met LED indicatoren en 3 of 7 versnellingen.

                 

                 
 E-KARGO

Door de krachtige motor krijgt u een stevig duwtje in de rug. U kunt zonder extra moeite met de bakfiets fietsen. Handig voor vervoer van kinderen of zware boodschappen!Voor meer informatie of een proefrit kunt u bij ons terecht als dealer van het merk Sparta. Er zijn diverse soorten en modellen beschikbaar. Voor een overzicht van de hele Sparta collectie klikt u op het logo van Sparta hieronder.
                                                           


 

Vermeulen Bikes
Service is onze Reclame