Duofietsen

Sinds kort hebben wij bij Vermeulen Bikes ook Fun2Go duofiets in de verhuur!

* Fun2Go

De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Eén persoon stuurt, beiden kunnen trappen. De twee personen hebben goed zicht en kunnen goed met elkaar communiceren door de zitposities naast elkaar. De berijders kunnen zonder instap opstappen en de zittingen kunnen eenvoudig met een hendel op de gewenste zitafstand ingesteld worden. De zitting van de bijrijder is ook draaibaar waardoor het opstappen helemaal eenvoudig wordt.  

 De wendbaarheid van de Fun2Go side by side fiets is enorm, met twee wielen achter en één voorwiel kan hij om zijn eigen as heen draaien. 

Via de optionele schakelbare vrijloop kunt u bepalen of en hoe de bijrijder meefietst. Met deze fiets heeft u een trapondersteuning die het fietsen op deze modern vormgegeven duofiets helemaal “ funtogo”  maakt. 
 

                      

* Funtrain

De Funtrain is een automatisch, hydraulisch geremde duofietsaanhanger die achter een bestaande of nieuwe Fun2Go duofiets gekoppeld kan worden. Op deze manier kan een begeleider veilig met drie bijrijders fietsen of gewoon met één bijrijder op de Fun2Go zelf.    

Op de bestaande Fun2Go wordt een trekhaak gemonteerd en een automatische, hydraulische oplooprem. De bestuurder van de voorste duofiets heeft zo 100% controle over de Funtrain en Fun2Go. 

De bestuurder is de enige die stuurt en remt, alle vier de berijders kunnen meefietsen. 

Vermeulen Bikes
Service is onze Reclame